top of page
SamSam

Samen op zoek en aan de slag

Jongeren

 

Als jongere kun je worstelen met allerlei problemen. Je kunt je bijvoorbeeld onzeker voelen over je uiterlijk of in het contact met leeftijdgenoten, last hebben van faalangst, het moeilijk vinden je te motiveren voor een bepaalde opleiding of veel piekeren over wie je nu eigenlijk bent. Misschien heb je iets meegemaakt dat een grote invloed heeft op je leven. Grote, belangrijke dingen waarbij je het gevoel hebt dat je er zelf niet goed uit komt.

In die situaties kun je contact met mij op nemen. Als psycholoog kan ik je een steuntje in de rug geven zodat je weer in je kracht komt te staan. Soms is het voor jou en voor je ouders moeilijk om het alleen op te lossen. Ik kan je helpen dingen beter te snappen en in perspectief te zetten. Zodat je je eigen gevoelens weer begrijpt en je leert drempels te nemen en problemen op te lossen. Met mijn begeleiding kun jij jouw eigen kwaliteiten weer ontdekken en kansen en mogelijkheden weer gaan zien.

Na de aanmelding volgt een intakegesprek met jou en/of je ouders. Vanaf 16 jaar mag je alleen komen. Dan kijken we wat er speelt en wat de hulpvraag is. En als het klikt tussen ons dan gaan we beginnen. Na de eerste 5 sessies kan een gesprek met je ouders volgen. We evalueren samen onze gesprekken en kijken wat de rol van je ouders eventueel kan zijn. Jij mag ook zeggen waar je het liever niet over wil hebben met jouw ouders erbij. 

bottom of page