top of page
Ervaringen

Roos: "In de supervisie bij Anouk is er ruimte voor zowel het stevig bijspijkeren van je inhoudelijke kennis op casusniveau, alsook je persoonlijke ontwikkeling als therapeut. Ik heb de balans hierin als heel fijn ervaren. Anouk is een toegankelijke, warme supervisor met humor en een dijk aan kennis en ervaring. Mijn supervisietraject bij haar heeft een heel belangrijke bijdrage geleverd aan mijn ontwikkeling tot GZ-psycholoog".

Frouke: "Ik heb een zeer fijne (groep)supervisie gehad bij Anouk, waarin veel ruimte was voor eigen inbreng en er flexibel aan verschillende wensen kon worden aangepast. Puttend uit gedegen kennis en praktijkervaring en met een goede balans tussen persoonlijk en professioneel, weet Anouk op een prettige manier de verdieping op te zoeken."

Laura: "Ik heb mijn (groeps)supervisie bij Anouk als zeer prettig en nuttig ervaren. Met haar warme, steunende en begeleidende stijl van werken schept zij de juiste voorwaarden om te kunnen kijken naar het eigen functioneren, valkuilen en leerdoelen. Zij sluit hierbij goed aan bij de behoeften en stijl van de supervisant of groep. Daarbij weet zij op de juiste manier uit te dagen en te bevragen om persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Dank je wel Anouk!"
 
Supervisie

bottom of page